НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



Всі новини »

ВИДАННЯ

Скорик
Мирослав Михайлович

композитор

Преса, відгуки | Творчий доробок | Твори МР3 (фрагменти) | Видання | Дискографія

ДРУКОВАНІ ВИДАННЯ

Список виданих творів інших композиторів,
відредагованих та перекладених для різних складів інструментів Мирославом Скориком

    Вахнянин Анатоль. Купало. Опера в двох діях. - На правах рукопису. - Львів, 1990.

    Леонтович Микола. На русалчин Великдень. Опера в трьох діях. - К.: Муз. Україна, 1980.

    Лисенко Микола. Юнацька симфонія. -Партитура. -К.: Муз. Україна, 1973-64 с.

    Січинський Денис. Роксоляна. Опера в трьох діях. - На правах рукопису.-Львів, 1993.

    Три фантазії для лютні в обробці для струнного оркестру. - Партитура. - Голоси. На правах рукопису (ноти писані). - Львів, 1972.

    Три фантазії для лютні з Львівської табулатури ХУІ ст. (Розшифровка і транскрипція для струнного оркестру М.Скорика). - К.: Муз. Україна, 1981 - 59 с.

 

ТЕОРЕТИЧНІ ПРАЦІ МИРОСЛАВА СКОРИКА

    Прокофьев и Шенберг // Советская музыка, 1962, № 1.

    Ладова система С.Прокоф'єва. - К.: Муз. Україна, 1969.-99 с.

    Майбутнє нашої музики. З доповіді заступника голови правління Спілки композиторів України на пленумі правління Спілки. - Музика. 1971, № 1.-С. 8-9.

    Музыкальное творчество и критика (Выступление на У пленуме правлення Союза композиторов СССР) // За действенную музыкальную критику. Сб. статей и выступлений / Сост. Г. Друбачевская. -М.: Сов. комп., 1974.-С. 77-78.

    О прогрессивном и догматическом новаторстве. - Советская музыка, 1971, № 8. -С. 17-23. Особенности лада музыки С. Прокофьева// Проблемы лада. Сб. статей / Сост. К.Южак. -М.: Музыка, 1972.-С. 226-238.

    Про природу і спрямованість новаторського пошуку в сучасній музиці // Сучасна музика. Вип 1. - К.: Муз. Україна, 1973.-С. 3-24. (Співавтор- В.Задерацький).

    Слово про композитора [І.Соневицького] // Соневицький і. Солоспіви: Для голосу і фп. -К.: Муз. Україна, 1993. - С. 5 - 6.

    Структура і виражальна природа акордики в музиці XX ст. - К.: Муз. Україна, 1983. -160 с.

 

Преса, відгуки | Творчий доробок | Твори МР3 (фрагменти) | Видання | Дискографія

 

Контакти:

Скорик Мирослав Михайлович

E-mail: kyroks@ukr.net