НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



04.02.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (січень 2024 року). Розпочався Новий 2024 рік, в січні якого ми перетнули трагічний рубіж – 700-ий день підступного нападу російських загарбників на Україну. Однак не можна зламати дух свободи, який живе в кожному українці. Незалежно від того, воює він на передовій чи займається мирними професіями. Все одно ми всі на фронті, кожний на своєму, боремося за вільну Україну. Українське сучасне музичне мистецтво продовжує завойовувати  »»»



03.02.2024

Національна Спілка композиторів України, як і вся наша країна, понесла великі і важкі втрати під час підступної війни, розв’язаної російськими агресорами. На цьому тлі нині особливо зростає важливість поповнення Спілки новими силами – молодими талановитими композиторами та музикознавцями, готовими до боротьби на культурному  »»»



Всі новини »

ІНФОРМАЦІЯ ДО УВАГИ ЧЛЕНІВ НСКУ, ЩО ПРОЖИВАЮТЬ ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ



До відома членів Національної Спілки композиторів України, що проживають за межами України!



На виконання рішень ХІУ з”їзду НСКУ, що відбувся у Києві 11 грудня 2015р. та в зв”язку з підготовкою нового видання Довідника НСКУ, Правління Національної Спілки композиторів України проводить перереєстрацію членів Спілки, що проживають за межами України (Див. Список тут).

Просимо до 01 березня 2017 року підтвердити своє членство у Спілці, надіславши на електронну адресу або поштою свої контактні телефони, поштову адресу, E-mail та адресу власного сайту (за наявності), короткі біографічні відомості, а також сплатити членські внески за останні роки в розмірі 100 доларів США на рік. 


Сплатити членські внески  можна особисто в бухгалтерії НСКУ за адресою: Київ, вул. Пушкінська, 32. (або передати з оказією).

В разі непідтвердження свого членства у Національній Спілці композиторів України та несплати членських внесків до визначеного З”їздом терміну Правління НСКУ буде змушене відповідно до Статуту НСКУ винести рішення про втрату творчих зв”язків зі Спілкою, порушення Статуту Спілки та припинення перебування конкретного члена Спілки в Національній Спілці композиторів України.

На всі запитання можна одержати відповідь за тел.+38044 234-85-21.

Сподіваємося, шановні колеги, на вашу оперативну реакцію та розуміння.

Будемо дуже вдячні , якщо, по можливості, ви ознайомите з цією інформацією членів Спілки, з якими ви спілкуєтесь, до яких може не дійти наше Звернення.


З надією на плідну творчу працю

Правління Національної Спілки композиторів України



 



ПОВІДОМЛЕННЯ


Відповідно до рішення Секретаріату та Правління Національної Спілки композиторів України за порушення стататутних вимог ПРИПИНЕНО членство в НСКУ:


ВАЛІТ Мойсей Ашерович, музикознавець
ГЛИВИНСЬКИЙ Валерій Вікторович, музикознавець
ЄФРЕМОВ Володимир Іванович, композитор
ЗОЛОЗОВА Тетяна Василівна, музикознавець
ЗОЛОТОВИЦЬКА Ірма Львівна, музикознавець
МОРОЗОВИЧ Кевін Бредлі, композитор
МОСЕЙКО Ольга Вадимівна, музикознавець
ОСАДЧИЙ Олександр Пилипович, композитор
П"ЮРА Вільям, композитор
САПАРГАЛІЄВА Талшин Махмудівна, музикознавець
ТИШКО Наталія Солимівна, музикознавець
ТУРКО Роман Євгенович, композитор
ШАХМАН Валерій Наумович, композитор
ЯКИМЕНКО Ніна Дмитрівна, музикознавець


Тимчасово припине членство в НСКУ (до з"ясування причин втрати зв"язку з організацією):

ВІЛЕНСЬКИЙ Костянтин Михайлович, композитор
ЖУРАВИЦЬКИЙ Вадим Михайлович, композитор
ЗАГАРІНА Крістіна Миколаївна, композитор
ЛЕГКИЙ Андрій Іванович, композитор
ЛЮБІНЕЦЬКА-БУХАРІ Оксана Анатоліївна, композитор
СТЕПАНЕНКО Наталія Владиславівна, музикознавець
ЦІРІКУС Катерина Іванівна, музикознавець

НАГОРУ