НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



Всі новини »

Н О В И Н И

03.03.2010

28 лютого 2010 р. у рамках концертної серії Київської дитячої філармонії "Музичні портрети" було відзначено 85 років від дня народження видатного українського композитора, народного артиста України, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка Ігоря Наумовича ШАМО (1925 - 1982). До великої концертної програми увійшли різноманітні за жанрами твори»»»

02.03.2010

В кінці лютого в залі Київської організації Національної Спілки композиторів України відбулося вручення мистецьких Премій Міністерства культури і туризму та Національної Спілки композиторів України 2010 ріку імені Б.М.Лятошинського та імені Л.М.Ревуцького. Лауреатом Премії ім.Бориса Лятошинського став відомий український»»»

24.02.2010

У Національній філармонії України 22 лютого 2010 р. відбулася концертна презентація творчого проекту Олександра Щетинського під назвою “МІЖ РАЄМ І ПЕКЛОМ”. Виконавці - Національний академічний духовий оркестр України, дириґент Петро Товстуха. Твори сучасних композиторів, що представлені у цій програмі - це погляд митців на сучасний світ, сповнений контрастів, проблем, розчарувань і сподівань. П'ять прем'єр - це п'ять відбитків сьогодення, втілених»»»

10.02.2010

4 лютого 2010 року в Концертній залі Національної Спілки композиторів України з великим успіхом відбувся авторський концерт визначного композитора сучасності, українця, що мешкає за кордоном - Леоніда ГРАБОВСЬКОГО. Програма концерту з нагоди 75-річчя автора складалася з камерних творів найважливіших періодів»»»

03.02.2010

ПРОВЕДЕННЯ ХХ-го ЮВІЛЕЙНОГО МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ «МУЗИЧНІ ПРЕМ’ЄРИ СЕЗОНУ» ПІД ЗАГРОЗОЮ! ДИВ. ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ОРГКОМІТЕТУ »»»

01.02.2010

Авторський концерт заслуженого діяча мистецтв України Мерзіє ХАЛІТОВОЇ відбувся 31 січня у Колонному залі ім.М.В.Лисенка Національної філармонії України. Кримська організація Національної спілки композиторів України представила симфонічні твори цієї талановитої композиторки на здобуття Національної премії України імені»»»

29.01.2010

ЗАПРОШУЄМО ДО СТВОРЕННЯ НОВОГО ФЕСТИВАЛЬНОГО ПРОЕКТУ! Національна Спілка композиторів України запрошує всіх небайдужих, енергійних, компетентних та ініціативних фахівців взяти участь у конкурсі ідей, проектів, пропозицій по удосконаленню, реформуванню Міжнародного фестивалю “Київ Музик Фест”. Проекти мусять»»»

06.01.2010

В другій половині травня 2011 року планується проведення ХІІ Міжнародного Форуму «Музика молодих». Мистецька рада Міжнародного форуму «Музики молодих» оголошує конкурс проектів»»»

02.01.2010

УВАГА! Відомий український диригент, керівник Київського камерного оркестру РОМАН КОФМАН готує проект "Музичний авангард України", що запланований на 22 травня »»»

23.12.2009

У столиці Донбасу 17 грудня розпочалася серія концертів, присвячених 40-річчю утворення Донецької обласної організації Національної Спілки композиторів України. Ця композиторська організація - одна з найкращих у сузір"ї регіональних творчих об"єднань НСКУ. І у творчості, і у активній громадській мистецькій»»»