НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



Всі новини »

Н О В И Н И

23.11.2020

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІННЯ Національної Спілки композиторів України, яке проводилося дистанційно, у режимі електронного листування 6 - 13 листопада 2020 року. У засідання взяли участь всі члени Правління НСКУ, що представляли регіональні, обласні»»»

22.11.2020

24-27 листопада відбудеться фестиваль КИЇВСЬКІ МУЗИЧНІ ПРЕМ"ЄРИ - 2020!. Дивіться і слухайте 8 концертів, десятки годин музики сучасних українських композиторів онлайн на сторінці»»»

12.09.2020

КИЇВ МУЗИК ФЕСТ-2020 ВІДБУДЕТЬСЯ! Команда фестивалю прийняла виклик пандемічної дійсності та підготувала комфортний, а найголовніше, безпечний для наших слухачів формат проведення: >> Більшість подій відбудуться»»»

17.03.2020

ГОЛОВА Національної Спілки композиторів України І.В.Щербаков видав Наказ по Правлінню НСКУ, в якому відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу (COVID-19), а також з метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста Києва вводяться обмежувальні заходи в роботі Національної Спілки композиторів України.Публікуємо текст Наказу»»»

03.02.2020

НОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ МУЗИКИ НА МАНГЕТТЕНІ. З 28 лютого по 1 березня в Нью-Йорку відбудеться Український фестиваль сучасної музики ( Ukrainain contemporary music festival 2020) , в якому вітчизняне музичне мистецтво представлене творами композиторів від пізнього радянського періоду до сьогодення. Фестивальна програма включає не тільки концертні виконання , але і доповіді , дискусії, обговорення з музикознавцями, мистецтвознавцями, фокусуючись на філософії та музиці України періодів до- та після Майдану. Всі три івенти відбуватимуться»»»

24.12.2019

Планове підсумкове засідання Правління Національної Спілки композиторів України в цьому році було не зовсім звичайним, оскільки за широтою охоплення різноманітних проблем і представництвом воно водночас носило характер всеукраїнської конференції. Зазначене правління-конференція на тему «Особливості діяльності Національної Спілки композиторів України та її регіональних організацій в умовах реалій культурної політики держави. Досвід та перспективи» відбулося 12 грудня 2019 року в Концертному залі НСКУ. Засідання »»»

11.12.2019

«ПРЕМ"ЄРИ СЕЗОНУ» композиторів Запоріжжя. 29 листопада 2012 року - день народження Запорізького обласного відділення Національної спілки композиторів України. Ті, кому підвладне чарівництво мелодії, щорічно відзначають знакову дату грандіозним концертом, під час якого публіка має можливість почути»»»

24.11.2019

Листопад 2019 р. у багатогранній діяльності Національної Спілки композиторів України відзначений особливою подією: Міжнародний фестиваль «Київ Музик Фест», який відзначив у цьому році своє 30-річчя, за рішенням міжнародного журі Європейської асоціації фестивалів (EFA) здобув Європейський фестивальний »»»

09.10.2019

ФЕСТИВАЛЬ МУЗИКИ ЛЕВКА КОЛОДУБА. З 12 по 17 жовтня 2019р. в Києві за підтримки Українського культурного фонду відбудеться великий фестиваль-марафон, який масштабно презентує творчість знаного українського композитора Левка Колодуба. Пріоритетне місце в ній займають оркестрові твори, серед яких 13 симфоній – це чи не найбільший серед вітчизняних авторів доробок. Кожна є своєрідною оркестровою енциклопедією завдяки глибокому розумінню автором»»»

02.10.2019

Щиро вітаємо музикознавця ГУСАРЧУК Тетяну Володимирівну з присуджнням Всеукраїнської премії з музикознавства »»»