НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



Всі новини »

Н О В И Н И

06.06.2009

На порозі літа, 31 травня, в Криму Ялтинський будинок-музей А.П.Чехова приймав композиторів – членів нашої Спілки та юних виконавців – учнів Севастопольської та Ялтинської музичних шкіл та їх викладачів. У цьому святому для кожної інтелігентної людини місці музика звучить невипадково, адже Антон Павлович і вся його родина були справжніми»»»

27.05.2009

В рамках мистецької акції "Дні Миколи Лисенка у Полтаві" 18 травня 2009 року з великим успіхом у місті пройшов Симфонічний концерт з творів українських сучасних композиторів. Сталося так, що концертні шляхи Національної Спілки композиторів України, до цього часу, як це не дивно,»»»

23.05.2009

У Києві завершився ХІ Міжнародний музичний форум "Музика молодих". Дивіться ФОТОПОГЛЯД композитора Сергія Пілютикова на події форуму»»»

03.05.2009

Знайомтеся - ПРОГРАМИ ХІ Міжнародного форуму "МУЗИКА МОЛОДИХ"! Концерти форуму відбудуться з 15 по 19 травня в Києві.»»»

29.04.2009

У неділю, 26 квітня, відлунали останні акорди фестивалю "Два дні й дві ночі нової музики". Учасники і гості фестивалю з жалем залишають прекрасну, сонячну і гостинну Одесу. Критики гострять своє перо - попереду »»»

25.04.2009

В Одесі триває 15-й Міжнародний музичний фестиваль “Два дні й дві ночі нової музики”. Заснований п"ятнадцять років тому Асоціацією нової музики, цей проект майже одразу здобув визнання далеко за межами України як один із найбільш потужних і водночас – оригінальних, нестандартних заходів, що репрезентував найширший спектр сучасного музичного мистецтва. Адже впродовж сорока восьми годин майже в режимі „нон-стоп”»»»

23.04.2009

Значною подією для Криму став Перший фестиваль Кримської організації Національної Спілки композиторів України під девізом "Сучасні композитори - дітям" "ЗВУКИ МУЗИКИ". »»»

12.04.2009

Наприкінці березня відсвяткував своє 45-річчя Київський музей-квартира В.С.КОСЕНКА. На святкування ювілею завітали учні Київської музичної школи разом з викладачем Л.Л.Будіковою та Ніжинської хореографічної школи »»»

04.04.2009

ЩИРО ВІТАЄМО наших колег - членів Національної Спілки композиторів України - Лесю ДИЧКО, Жанну КОЛОДУБ, Софію ГРИЦУ, Олену ЗІНЬКЕВИЧ - з обранням у члени-кореспонденти Академії мистецтв України!»»»

02.04.2009

ВЕСНЯНЕ СВЯТО МУЗИКИ У КИЄВІ ! Третього квітня в Києві відкривається дев’ятнадцятий Міжнародний фестиваль «МУЗИЧНІ ПРЕМ"ЄРИ СЕЗОНУ». Цей фестиваль проводиться щорічно Київською організацією Національної Спілки композиторів України, Міністерством культури і туризму України та Головним управлінням культури і мистецтв Київської міської державної адміністрації. На фестивалі будуть представлені нові твори сучасних »»»