НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



Всі новини »

Н О В И Н И

20.12.2009

На средиземноморском побережье Африки, с 10 по 15 декабря уходящего 2009 года, в столице Алжира древнем городе Алжир - Аль-Джазаир (араб.), состоялся Первый фестиваль Симфонической музыки, в котором, благодаря стараниям украинского посольства, приняла участие и украинская делегация. В фестивале принимали участие оркестры»»»

03.12.2009

Вполголоса о самом сокровенном. Такими словами можно выразить смысл музыкального вечера "Украина. Валентин Сильвестров", который состоялся в последний день осени в Колонном зале имени М. Лысенко в Национальной филармонии при поддержке Посольства Российской Федерации в Украине. Это четвёртый концерт филармонического»»»

01.11.2009

Два вечори, 24 та 25 жовтня, в Колонному залі ім. М.В.Лисенка Національної філармонії України звучала музика народної артистки України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, професора Лесі Василівни ДИЧКО. Вся музично-культурна громадськість Києва, широка публіка, студентська молодь, всі шанувальники святкували»»»

08.10.2009

В цей вечір Національна філармонія України радо зустрічала прихильників музики народного артиста України Олександра Костіна. З нагоди 70-річчя композитора відбулося прем”єрне виконання сценічної ораторії “Йосиф Флавій: пори року” для читця, солістів, хорів та великого симфонічного оркестру ( лібрето І.Мамчура за мотивами»»»

05.10.2009

Концертом яскравих симфонічних прем”єр найталановитіших композиторів України завершив свою десятиденну ходу ХХ Міжнародний фестиваль “Київ Музик Фест”. Прозвучали різножанрові композиції Мирослава Скорика, Ігоря Щербакова, Святослава Луньова, Богдани Фроляк, Вікторії »»»

27.09.2009

Тривають концерти ХХ ювілейного фестивалю "Київ Музик Фест"2009". Заповнені концертні зали свідчать про незгасаючий інтерес слухачів до сучасної академічної музики. На щастя, в Україні ще є люди, освічені та інтелігентні, які не байдужі »»»

24.09.2009

З нагоди відкриття ювілейного ХХ КиївМузикФесту у Концертній залі Національної спілки композиторів України відбулась прес-конференція. Її розпочали з привітання Лесі Дичко з нагоди ювілею композиторки (ювілейні концерти відбудуться 24, 25 жовтня). Затим, присутні представники оргкомітету, Міністерства культури і туризму надали журналістам, які заповнили зал Національної спілки композиторів, інформацію про музичні програми Фестивалю. Зокрема, Леся Дичко, Сергій Пілютиков, Іван»»»

20.09.2009

Концертом з серії "Музичні гостини" -"Швейцарія - Україна" відкрився концертний сезон у Київській організації Національної спілки композиторів України. Фортепіанні твори композиторів Альфреда Швайцера, Євгена Станковича, Ігоря»»»

14.08.2009

Національна спілка композиторів України, Міністерство культури і туризму України інформують про значну мистецьку подію – проведення ювілейного, ХХ Міжнародного музичного форуму „Київ Музик Фест’2009”. Заходи Фестивалю триватимуть з 25 вересня по 4 жовтня. Саме „Київ Музик Фест” відкриває 20-річну історію музичного фестивального»»»

28.06.2009

Див. КОРОТКИЙ ОГЛЯД МИСТЕЦЬКИХ ПОДІЙ ЧЕРВНЯ 2009 р.»»»