НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



04.02.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (січень 2024 року). Розпочався Новий 2024 рік, в січні якого ми перетнули трагічний рубіж – 700-ий день підступного нападу російських загарбників на Україну. Однак не можна зламати дух свободи, який живе в кожному українці. Незалежно від того, воює він на передовій чи займається мирними професіями. Все одно ми всі на фронті, кожний на своєму, боремося за вільну Україну. Українське сучасне музичне мистецтво продовжує завойовувати  »»»



03.02.2024

Національна Спілка композиторів України, як і вся наша країна, понесла великі і важкі втрати під час підступної війни, розв’язаної російськими агресорами. На цьому тлі нині особливо зростає важливість поповнення Спілки новими силами – молодими талановитими композиторами та музикознавцями, готовими до боротьби на культурному  »»»



Всі новини »

Н О В И Н И

24.02.2010

У Національній філармонії України 22 лютого 2010 р. відбулася концертна презентація творчого проекту Олександра Щетинського під назвою “МІЖ РАЄМ І ПЕКЛОМ”. Виконавці - Національний академічний духовий оркестр України, дириґент Петро Товстуха. Твори сучасних композиторів, що представлені у цій програмі - це погляд митців на сучасний світ, сповнений контрастів, проблем, розчарувань і сподівань. П'ять прем'єр - це п'ять відбитків сьогодення, втілених»»»

10.02.2010

4 лютого 2010 року в Концертній залі Національної Спілки композиторів України з великим успіхом відбувся авторський концерт визначного композитора сучасності, українця, що мешкає за кордоном - Леоніда ГРАБОВСЬКОГО. Програма концерту з нагоди 75-річчя автора складалася з камерних творів найважливіших періодів»»»

03.02.2010

ПРОВЕДЕННЯ ХХ-го ЮВІЛЕЙНОГО МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ «МУЗИЧНІ ПРЕМ’ЄРИ СЕЗОНУ» ПІД ЗАГРОЗОЮ! ДИВ. ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ОРГКОМІТЕТУ »»»

01.02.2010

Авторський концерт заслуженого діяча мистецтв України Мерзіє ХАЛІТОВОЇ відбувся 31 січня у Колонному залі ім.М.В.Лисенка Національної філармонії України. Кримська організація Національної спілки композиторів України представила симфонічні твори цієї талановитої композиторки на здобуття Національної премії України імені»»»

29.01.2010

ЗАПРОШУЄМО ДО СТВОРЕННЯ НОВОГО ФЕСТИВАЛЬНОГО ПРОЕКТУ! Національна Спілка композиторів України запрошує всіх небайдужих, енергійних, компетентних та ініціативних фахівців взяти участь у конкурсі ідей, проектів, пропозицій по удосконаленню, реформуванню Міжнародного фестивалю “Київ Музик Фест”. Проекти мусять»»»

06.01.2010

В другій половині травня 2011 року планується проведення ХІІ Міжнародного Форуму «Музика молодих». Мистецька рада Міжнародного форуму «Музики молодих» оголошує конкурс проектів»»»

02.01.2010

УВАГА! Відомий український диригент, керівник Київського камерного оркестру РОМАН КОФМАН готує проект "Музичний авангард України", що запланований на 22 травня »»»

23.12.2009

У столиці Донбасу 17 грудня розпочалася серія концертів, присвячених 40-річчю утворення Донецької обласної організації Національної Спілки композиторів України. Ця композиторська організація - одна з найкращих у сузір"ї регіональних творчих об"єднань НСКУ. І у творчості, і у активній громадській мистецькій»»»

20.12.2009

На средиземноморском побережье Африки, с 10 по 15 декабря уходящего 2009 года, в столице Алжира древнем городе Алжир - Аль-Джазаир (араб.), состоялся Первый фестиваль Симфонической музыки, в котором, благодаря стараниям украинского посольства, приняла участие и украинская делегация. В фестивале принимали участие оркестры»»»

03.12.2009

Вполголоса о самом сокровенном. Такими словами можно выразить смысл музыкального вечера "Украина. Валентин Сильвестров", который состоялся в последний день осени в Колонном зале имени М. Лысенко в Национальной филармонии при поддержке Посольства Российской Федерации в Украине. Это четвёртый концерт филармонического»»»