НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



Всі новини »

Н О В И Н И

12.12.2012

Ансамбль сучасної музики "Рикошет" (худ.керівник С.Пілютиков) представив музику композиторів України на III Міжнародному фестивалі актуальної музики «Другое пространство» в Москві. Прозвучали твори З.Алмаші, О.Безбородька, Л.Сидоренко, »»»

25.11.2012

На початку грудня 2012 р. в Києві відбудеться Перший Всеукраїнський конкурс юних піаністів ім.В.С.Косенка. Засновники Конкурсу - Національна Спілка композиторів України та Дитяча музична школа №3 ім.В.С.Косенка м.Києва. Мета Першого Всеукраїнського конкурсу юних піаністів ім.В.С.Косенка — заохочування дитячого фортепіанного виконавства учнів початкових »»»

13.11.2012

ПОДВЕДЕНЫ ИТОГИ ХII Международного конкурса молодых композиторов "МАЭСТРО". 26-28 октября 2012 года в Симферополе, в Универсальной научной библиотеке им.И.Я.Франко прошли мероприятия традиционного осеннего Международного конкурса молодых композиторов "Маэстро", который ежегодно, начиная с 2000 года, при поддержке Министерства культуры Автономной Республики Крым проводится Крымской организацией Национального Союза композиторов Украины. После введения заочной формы участия и необходимостью мультимедийного обеспечения прослушиваний »»»

12.11.2012

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ — ДІТЯМ. (Конкурс у Кам"янці). У Кам"янці Черкаської області завершився десятий, ювілейний Всеукраїнський дитячий музичний конкурс пам"яті П.І.Чайковського. Конкурс цей — унікальний: до його участі запрошуються лише діти, які навчаються в ДМШ невеликих міст, районних селищ і сіл. Започаткований він у 2003 році — до 110-ї річниці з дня »»»

10.11.2012

НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ ВІДЗНАЧИЛА СВОЄ 80-РІЧЧЯ. У Києві 5 – 7 листопада 2012 року пройшли “Ювілейні асамблеї”, присвячені цій поважній події. 5 та 6 листопада до Колонного залу імені М.В.Лисенка Національної філармонії України, де проходили святкові концерти з цієї нагоди, прийшли наші друзі, колеги, представники офіційних кіл, широка культурна громада, шанувальники сучасного українського музичного »»»

04.11.2012

КОНЦЕРТ УКРАЇНСЬКОЇ ЕЛЕКТРОАКУСТИЧНОЇ МУЗИКИ В КИТАЇ. 21-22 жовтня 2012 в м. Пекін відбулася Генеральна Асамблея Міжнародної конфедерації електроакустичної музики ICEM/CIME, на якій в члени конфедерації було прийнято Асоціацію електроакустичної музики при Київській »»»

28.10.2012

У листопаді 2012 р. Національній Спілці композиторів України виповнюється 80 років. З цієї нагоди 5 - 7 листопада у Колонному залі імені М.В.Лисенка Національної філармонії України та у Концертній залі НСКУ пройдуть "ЮВІЛЕЙНІ АСАМБЛЕЇ". Вони включатимуть два концерти - хоровий (за участі провідних хорових »»»

30.09.2012

ЩИРО ВІТАЄМО народного артиста України Валентина Васильовича СИЛЬВЕСТРОВА з 75-ти річчям від дня народження! Хай Ваша чудова музика, сповнена енергією добра і світла, »»»

19.09.2012

Сьогодні виповнюється 70 років від дня народження видатного композитора сучасності, глибокого філософа у музиці і в житті, Героя України, народного артиста України, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, академіка Євгена Федоровича СТАНКОВИЧА. Щиро вітаємо нашого дорогого ювіляра! Бажаємо здоров"я, енергії, творчого натхнення і щоб його чудова музика завжди радувала і бентежила людські серця! Кілька щирих побажань-одкровень ювіляру від колег, що почула і передала музикознавець Наталя СЕМЕНЕНКО, читайте »»»

18.09.2012

Традиційне музичне свято чекає своїх прихильників! 27 вересня – 8 жовтня 2012 р. в Києві відбудеться найбільший в Україні форум сучасної музичної культури – ХХІІІ Міжнародний фестиваль „КИЇВ МУЗИК ФЕСТ - 2012” ! (Див. ПРЕС-РЕЛІЗ, ПЛАН-КАЛЕНДАР та ПРОГРАМИ КОНЦЕРТІВ фестивалю). Щиро запрошуємо шанувальників високого »»»