НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

04.07.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (червень 2024). Під шаленим, злочинним натиском ворога Україна стоїть насмерть. Кожний українець на своєму місці робить максимум можливого для перемоги. Постійно долучається до цієї боротьби українська композиторська спільнота, кожний митець працює на перемогу, відстоюючи волелюбність та національну ідентичність нашої багатоскладової музичної  »»»



06.06.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (травень 2024). Українські композитори і музиканти продовжують утримувати передові мистецькі позиції на фронті боротьби за вільний розвиток і торжество національної культури. Музика, що народжується в Україні, все переможніше крокує світом, викликаючи захват у зарубіжних слухачів. Звісно, перше  »»»



02.05.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (квітень 2024). З приходом весни культурне життя завжди активізується, але в нинішньому квітні, здається, так, як ніколи. Особливо це стосується виконання музики українських сучасних композиторів різних поколінь та творчих вподобань. В нашому огляді спробуємо висвітлити хоча б деякі музичні події, що відбулися на різних концертних майданчиках України і незважаючи на складні умови воєнного часу »»»



16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



Всі новини »

Н О В И Н И

03.09.2022

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (серпень 2022). Українські композитори та виконавці постійно і незламно стоять на позиціях культурного фронту, віддаючи всі сили на захист національної культури, на донесення її найкращих надбань своїм героїчним співвітчизникам та прогресивним силам усього світу. Ми мріємо про Перемогу над російським агресором, свято віримо в неї і хочемо вселити нашу віру в серця всіх, хто чує голос правди і справедливості. Саме цей меседж посилав своїм слухачам Ukrainian »»»

03.08.2022

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (липень 2022). Продовжується боротьба нашої країни з озвірілим російським агресором. Ідуть запеклі бої за свободу і незалежність, за національні цінності, за культурні надбання України. Зброя митця – творчість, зброя композиторів – їх музика, що піднімає свій голос на захист своєї нездоланної країни. Символічним актом стало відновлення концертних акцій »»»

03.07.2022

КОМПОЗИТОРСЬКИЙ ФРОНТ В УКРАЇНІ І СВІТІ (червень 2022) Червень 2022 року надзвичайно багатий культурними подіями всеукраїнського та світового значення, в яких твори українських композиторів відіграли вельми важливу роль. 2 червня у філармонії міста Жешув (Польща) за ініціативи наших польських друзів відбувся «Вечір солідарності з Українською нацією» за участі Камерного оркестру Львівської національної опери. Прозвучали твори Євгена Станковича, Мирослава Скорика, Михайла Шведа, Ганни Гаврилець, тощо. І в той же день розпочався концертний тур Нідерландами Капели імені Б.М.Лятошинського Національного будинку органної і камерної музики»»»

02.06.2022

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ Продовжуються активні дії українських композиторів і виконавців на культурному фронті. Своєю мужньою позицією,своїми творами, що звучать у ці тривожні дні в Україні і не в Україні, наші митці роблять внесок у великий загальний рух народу України до Перемоги. Серед багатьох творчих акцій травня 2022: 1 травня – Українська симфонічна музика прийшла з місією миру до Італії у казкове місто Венеція. Концерт Національного симфонічного оркестру України під »»»

23.04.2022

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ. Трагедія українського народу, що нині розігрується на очах у всього світу, не може не викликати співчуття та підвищення інтересу до нашої героїчної нації, до її ментальності, до її історії та культури, в тому числі музичної. В Україні та різних країнах світу проходять концерти на підтримку Збройних сил України, в яких»»»

22.04.2022

ПАМ"ЯТАЄМО... Вже два місяці, як російські окупанти нахабно вдерлися на нашу землю, і почалася злочинна, варварська, підступна війна Росії з Україною. Два місяці героїчного подвигу Збройних сил України та всього українського народу, що встали на захист Батьківщини. А ще - два місяці горя і скорботи, нелюдських знущань, втрати близьких людей»»»

05.12.2021

У славному місті Коломия за багаторічною традицією 26-28 листопада проходив ХХХУ музичний фестиваль імені А.Кос-Анатольського. Програма нинішнього фестивалю була відзначена особливим розмаїттям. Це і концерти класичної та сучасної музики, і велика імпреза»»»

29.10.2021

Зважаючи на різке загострення епідеміологічної ситуації у Києві та областях України, стрімке збільшення захворювань серед делегатів, відсутність у багатьох сертифікатів про Covid-вакцинацію, Секретаріат Правління НСКУ»»»

08.10.2021

29 ЖОВТНЯ 2021 р. В КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ХУІ З"ЇЗД НАЦІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ. Він проходитиме протягом одного дня з дотриманням вимог карантинних обмежень у м.Київ, які визначені для громадських зібрань (масковий режим, безпечна дистанція та інш.). На з"їзд НСКУ обрано 93 делегати, що представлятимуть 13 регіональних,»»»

16.09.2021

«КИЇВ МУЗИК ФЕСТ-2021» Традиційно в останню суботу вересня, симфонічним концертом в Національній філармонії України 25 вересня відкривається ХХХІІ Міжнародний фестиваль «Київ Музик Фест-2021». Як завжди, його основна ідея і творче завдання - представити сучасну »»»