НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КОМПОЗИТОРІВ УКРАЇНИ

Новини

16.04.2024

ОБ"ЄДНАННЯ КОЛЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ (ОКУ) "ОБЕРІГ" ЗАПРОШУЄ композиторів до співпраці з охорони авторських прав. »»»



03.04.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (березень 2024). Разом з усією нашою країною в складних умовах воєнного часу українські композитори невтомно продовжують свій шлях до перемоги. Шлях цей складний, сповнений важких втрат, про які ми завжди пам’ятаємо, але й не здаємося, завойовуючи все нові рубежі на мистецькому фронті. В березневі дні вся музична громадськість України згадувала  »»»



11.03.2024

ПРИВІТАННЯ КАРМЕЛЛІ ЦЕПКОЛЕНКО. Сердечно вітаємо нашу дорогу колегу, видатну українську композиторку, заслуженого діяча мистецтв України, професорку Кармеллу Цепколенко з визначною подією –  »»»



07.03.2024

Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, до Правління НСКУ постійно продовжують надходити заяви від композиторів та музикознавців з проханням прийняти до лав Національної Спілки композиторів України. Нас радує ентузіазм молодих фахівців, які  »»»



03.03.2024

УКРАЇНСЬКІ КОМПОЗИТОРИ НА КУЛЬТУРНОМУ ФРОНТІ (лютий 2024). Українська сучасна музика різних жанрів у важкий військовий час продовжує виконувати свою патріотичну місію, залучаючи до скарбів національного мистецтва все ширші верстви слухачів як в Україні, так і за її межами. Вона звучить у багатьох концертних програмах на рівні з світовою класикою, що лише підкреслює її художню досконалість.  »»»



Всі новини »

КРИВОЛАП ОЛЬГА ГРИГОРІВНА

композитор, піаністка

Преса, відгуки | Творчий доробок | Твори МР3 (фрагменти) | Видання | Дискографія


Народилася 11 січня 1951 р. у м. Білгород-Дністровський.
У 1979 р. працювала концертмейстром кафедри диригування Львівської державної консерваторії ім. М. Лисенка. З 1980 р. – викладач кафедри композиції Львівської державної консерваторії ім. М. Лисенка (сьогодні – Львівської державної музичної академії ім. М. Лисенка), 1986 р. – старший викладач, з 2004 – доцент цієї кафедри.
Член Спілки композиторів України. Лауреат II премії Всесвітнього фестивалю молоді і студентів “Студентська Весна-78” (м. Єреван, Вірменія).
Твори О. Г. Криволап ввійшли до репертуару провідних виконавців та колективів України та Росії (оркестрів “Київська камерата”, “Віртуози Львова”, Львівського камерного оркестру під керівництвом М. Скорика, камерного оркестру під керівництвом Р. Кофмана (м. Київ), камерного оркестру Львівської філармонії під керівництвом Ф. Глущенка, Львівського симфонічного оркестру під керівництвом Ю. Луціва, Р. Филипчука, струнного квартету Львівської філармонії під керівництвом В. Дуди, Лауреата міжнародних конкурсів струнного квартету “Талан-квартет” (Москва). Твори О. Г. Криволап виконувалися в багатьох країнах (Німеччина, Польща, Вірменія, Росія, Узбекістан). О. Г. Криволап брала участь у багатьох міжнародних фестивалях: “Київ-Музик-Фест”, “Контрасти” (Львів), Академія музики “Российское передвижництво” (Ростов), Фестиваль сучасної музики (Ташкент), Всесвітній молодіжний фестиваль “Студентська весна-78” (Єреван).

Контакти:

Криволап Ольга Григорівна
вул. акад. Єфремова, 79, кв. 123
м. Львів
Тел.: (032) 237-14-77 (дом.)